Thanx sudi folow belog sigadis yang picisan nie..

Saturday, 17 December 2011

satu petang yang mendamaikan

Assalamualaikum
 
Semalam aku duk bersandiwara dalam bilik sambil dengar hot fm. sambil-sambil tu duk layan bace blog-blog yang best. nikmat sungguh sampai tak sedar asimen tak siap lagi. lepas tu malam mulalah buat sampai tidur pukul 4 pagi. muahahahahahahaha.

Ok balik kepada aktiviti semalam. sedang duk syok bace blog housemate aku ajak laa keluar jalan-jalan. round Dungun nan indah. mula-mula rasa malas nak ikut cz aku malas nak siap last-last aku ikut jugak. hihihihihi. perrgghhhh!!! time lalu jalan pantai angin kuat giler. walaupun tak rasa angin kuat sebab naik kereta tapi dapat tengok angin kuat sebab pokok semua dah terteleng-teleng. kesian betul.




Kalau tengok macam nie macam biasa-biasa je kan. tapi siyes ombak kuat giler. nak pergi dekat pun takut. kalau tak percaya datang sendiri dekat pantai Teluk lipat, Dungun!




Sedang round kitorang jumpalah satu pondok nie. comel kan. kitorang pun singgah laa dekat sini. tengok pun macam syok je kan. bila dapat lepak-lepak atas pondok nie bertambah-tambah lagilah syok!! wohaaaaa!!!!!




Kitorang beli nie makan dekat pondok tu. Yes!!! pizza 3 bijik and makan 5 orang. siyes kenyang sampai bukak zip seluar. muahahahahahahaha.




















Nie semua kesan daripada musim tengkujuh bahagian pantai timur. Bentang yang menjadi penghalang habis runtuh dirempuh ombak yang besar. ye ombak rindu! hihihihihi. semua perkakas dalam laut abes dibawak keluar. semalam gak aku jumpa ikan duyung tau!.Opssss!! aku tiou je. so, jangan cuba untuk percaya.





























Nie lak mak duyung. dia lebih sukakan pokok daripada laut. sekian mekaseh!

Kurus sungguh aku sekarang. tengok lengan tu dah berketul-ketul. gemuk tak boleh sebut. sebab kata-katakan doa. kalau sebut kurus masin mulut dapat kurus balik macam dulu kn. hihihihihihi. Oklah apa-apa pun hidup hanya sementara so, enjoy!

2 comments:

  1. lamanya tak lepak tempat mcm ni..huuu

    ReplyDelete
  2. kalau ada masa boleh la lepak sama-sama,,hihihi

    ReplyDelete